Antologia de textos fusterians.

L’altre dia li varem comprar al meu fill un llibre de lectura pel curs de Batxillerat, i del que haurà de fer un treball…

El seu autor, Joan Fuster, ha sigut un personatge molt volgut per uns i odiat per altres, i que ha tingut la mala sort, crec jo, de viure una època a la que, si no eres amic eres enemic, no tan sols d’idees, polítiques, també de una sèrie de qüestions socials molt intensses.

Joan Fuster

Joan Fuster

Recorde de xiquet, insults a la seua persona i per alta banda, una exaltació poc natural dels seus excrits. Ara, vull despullar-me, ja ho he fet, de qualsevol intenció política o ideari, i vull llegir els seus textos.

No cab dubte que va ser una figura important a l’àmbit literari puix així ho traten els estudiossos de la nostra literatura.

El seu estil és, “…àgil, directe i, molt sovint, sarcàstic i polèmic…“, és el que podem llegir a la contraportada d’aquest llibre. Jo no sé si açò és suficient però seguim llegint, “…no de bades, se’l considera com una de les figures més importants de la nostra literatura…” i és, que alguna cosa més tindrà abanda de l’aglitat, ¿no…?

Aquesta entrada ha esta publicada en Llibres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s