Xé! que bo…

Xé! que bo, és el que dien mon pare i ma mare quan tastaven alguna cosa que estava veritablement bona, fent exageració carinyosa i tendra. Ens miraven i feen un somriure de satisfacció i afecte.

Ahir vaig tastar un formatge de la Granja Rinya i vaig pensar: xé que bo… Es tracta d’un formatge fresc, tradicional valencià , dels anomenats de tovallola, fet a Albal.

Té la forma redona d’haver estat fet dins d’un pany de tela o tovallola, i un color blanc com la llet del dia i intens. El seu sabor és prou suau, sense maça sal i molt agradable al paladar.

A l’etiqueta podem llegir: “Mejor queso fresco español 2007“. Tornar a alló que és tradicional és bo, però no recorde haver vist vaques a Albal. En tot cas, es tracta d’un producte de molta qualitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sense definir.. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s